Yaşam

Bursa'da doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay

Bursa Büyükşehir Belediyesi, doğrudan temin alım ilanlarını www.bursa.bel.tr adresinden yayınlayarak teklif vermek isteyen tüm tedarikçilerin ilgili teklif formuna ve teknik şartnameye kolaylıkla ulaşabilmesini sağlıyor.BURSA (İGFA) - Burs...

19 Eylül 2024 Saat: 17:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3 kez okunmuştur

Bursa'da doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay
Bursa'da doğrudan temin alım ilanlarına ulaşmak artık çok kolay

Bursa Büyükşehir Belediyesi, doğrudan temin alım ilanlarını www.bursa.bel.tr adresinden yayınlayarak teklif vermek isteyen tüm tedarikçilerin ilgili teklif formuna ve teknik şartnameye kolaylıkla ulaşabilmesini sağlıyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın katılımcılık ve şeffaflık anlayışıyla yönetilmesine büyük önem veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, doğrudan temin alımlarına isteyen herkesin rahatlıkla katılabilmesi için yeni bir hizmeti daha devreye aldı. İlanlar, www.bursa.bel.tr adresinde bulunan İnteraktif kısmından ‘Doğrudan Temin İlanları’ sekmesinde yayınlanırken, teklif vermek isteyen tüm tedarikçiler web sitesinden ilgili teklif formuna ve teknik şartnamesine ulaşabiliyor.
Alım ile ilgili teklif vermek isteyen tedarikçiler web sitesindeki fiyat teklifini doldurarak teklif verme tarihi ve saatine kadar mail yoluyla gönderebiliyor. İlan ile ilgili iletişim için ilgili satın alma memurlarına telefon ve mail yoluyla ulaşılabilir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız