Eğitim

İzmit'te 'Akıl ve Zekâ Oyunları'nda yaz dönemi

Çocuk dostu İzmit Belediyesinin yürüttüğü Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yaz dönemi İZGİM ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek. Başvurular https://file.izmit.bel.tr/akil-zeka-oyunlari-atolyesi/ adresinden yapılabilecekKOCAELİ ...

11 Haziran 2024 Saat: 12:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 35 kez okunmuştur

İzmit'te 'Akıl ve Zekâ Oyunları'nda yaz dönemi
İzmit'te 'Akıl ve Zekâ Oyunları'nda yaz dönemi

Çocuk dostu İzmit Belediyesinin yürüttüğü Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yaz dönemi İZGİM ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek. Başvurular https://file.izmit.bel.tr/akil-zeka-oyunlari-atolyesi/ adresinden yapılabilecek

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çocuk çalışmaları kapsamında Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi yaz dönemi başlıyor.

İZGİM ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde düzenlenecek olan atölyeye 7-12 yaş arası çocuklar katılabilecek. Başvurular https://file.izmit.bel.tr/akil-zeka-oyunlari-atolyesi/ adresinden yapılabilecek.

ÇOCUKLARIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Akıl ve zeka oyunları çocukların strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmek-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıradışı düşünme, dikkat – konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız