Yaşam

Kayseri Talas'ta 'Kuşaklararası' sergi

Kayseri Talas'ta ressam Hasan Gürpınar ve yakınları tarafından hazırlanan "Kuşaklararası" adlı resim sergisinde 38 tablo, 3 seramik duvar panosu ve 6 adet seramik form görücüye çıkacak.Mehmet UZEL (Kayseri İGFA) - Kayseri'de Talas Belediyes...

13 Ocak 2022 Saat: 13:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 264 kez okunmuştur

Kayseri Talas'ta 'Kuşaklararası' sergi
Kayseri Talas'ta 'Kuşaklararası' sergi

Kayseri Talas'ta ressam Hasan Gürpınar ve yakınları tarafından hazırlanan "Kuşaklararası" adlı resim sergisinde 38 tablo, 3 seramik duvar panosu ve 6 adet seramik form görücüye çıkacak.

Mehmet UZEL (Kayseri İGFA) - Kayseri'de Talas Belediyesi, kültür-sanat faaliyetlerine 2022 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ressam Hasan Gürpınar ve yakınları tarafından hazırlanan “Kuşaklararası” resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek sergide Hasan Gürpınar, Ayşe Gürpınar, Hüseyin Gürpınar ve Elif Hatice Toksarı tarafından hazırlanan birbirinden değerli resimler görücüye çıkacak. Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane’de açılacak sergide 38 tablo, 3 seramik duvar panosu ve 6 adet seramik form, sanat severlerle buluşacak.

Sergi açılışı, 14 Ocak Cuma günü saat 14.00’te yapılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız