Güncel

Nevşehir'de ramazan gecelerine 'Ay' doğdu

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerinin ilk programına Grup Tillo ile birlikte İlahiyatçı – Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay konuk oldu. Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini...

11 Nisan 2022 Saat: 11:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 190 kez okunmuştur

Nevşehir'de ramazan gecelerine 'Ay' doğdu
Nevşehir'de ramazan gecelerine 'Ay' doğdu

Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerinin ilk programına Grup Tillo ile birlikte İlahiyatçı – Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay konuk oldu.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini 7'den 77'ye herkese hissettirmek amacıyla Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri başladı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerin ilk bölümünde Grup Tillo, birbirinden güzel ilahileri Nevşehirliler için seslendirdi.

Grup Tillo konserinin ardından ise; İlahiyatçı – Yazar Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Ramazan ve Oruç konularında Nevşehirlilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Programı AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve çok sayıda Nevşehirli izledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız