Yaşam

Oyuncu Sevinç Erbulak, ÖRAV Sohbetleri’nde

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın uzun yıllardır düzenlediği ÖRAV Sohbetleri öğretmenlerinin konuğu İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, yazar ve eğitimci Sevinç Erbulak oldu. İSTANBUL (İGFA)- Tiyatro ve sanatla iç içe bir ailede dünya...

27 Aralık 2021 Saat: 18:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 243 kez okunmuştur

Oyuncu Sevinç Erbulak, ÖRAV Sohbetleri’nde
Oyuncu Sevinç Erbulak, ÖRAV Sohbetleri’nde

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın uzun yıllardır düzenlediği ÖRAV Sohbetleri öğretmenlerinin konuğu İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, yazar ve eğitimci Sevinç Erbulak oldu.

İSTANBUL (İGFA)- Tiyatro ve sanatla iç içe bir ailede dünyaya gelen ve yetişen Sevinç Erbulak, ebeveynlerinin oyuncu olmasının çocukluğuna yansımalarını “Her akşam bedava sirke gitmek gibi ya da akşamları lunapark mahalledeki tüm çocuklara kapandığında sana açılması gibi" sözleriyle anlatıyor. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü’nde eğitim alan ve daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nü bitiren Erbulak, Savaş Dinçel, Toron Karacaoğlu, Müjdat Gezen, Aliye Uzunatağan gibi birbirinden önemli isimlerin öğrencisi olma ve birçoğuyla aynı sahneyi paylaşma şansına erişti. 

Tiyatro, dizi, sinema projelerinin yanı sıra 2014 yılında açtıkları Erbulak Evi’nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde yeni oyuncu adayları yetiştirmek üzere eğitimler de veren Sevinç Erbulak, “Öğrenciliğim hiç bitmesin diye öğretmenlik yapıyorum.” diyor. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Bizmedya Haberler Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız